Vi kører om søndagen fra kl. 10-12 og kl. 17-19 om torsdagen  – Der vil være ændringer ind imellem pga. diverse løb, så hold øje med Facebook for ændringer.

Vær opmærksom på at vi starter ud præcis til tiden, så kom gerne 5 minutter før!

Træningen foregår i Egebæksvang og i Teglstrup Hegn – Mødestedet vil fremgå af Facebook.

Vi forventer, at barnet har en fuld funktionel cykel med mere end 3 gear og meget gerne hydrauliske bremser, da andre bremser kan være svære for børnene at bruge. Dækkene skal være med knopper og beregnet til kørsel i skoven. Vi forventer ydermere at barnet kan cykle og har forståelse for hvordan gearene virker og er tryg ved brugen af håndbremser.

Barnet skal medbringe sygesikringsbevis, telefonnummer til forældre (hvis de ikke kører med) og ekstra slange, der passer til cyklen – Klubbens trænere vil medbringe værktøj til at skifte slange hvis nødvendig. En fignestang, banan eller lign. er godt at medbringe – Væske skal medbringes.

Når barnet skal starte i klubben aftales det individuelt om forældrene kører med og hvor længe, men som udgangspunkt, skal man regne med at cykle med sit barn til de første træninger.

Børn der tilmeldes 3060 MTB Upcomings skal pt. være fyldt 10 år.

At køre MTB kan være en hård sport – Man skal regne med masser af knubs og blå mærker i stride strømme. Af sammen årsag vil trænerne altid medbringe plastre til de mindre knubs. Når det så er sagt, så er det en sport, der er super sjov og indlæringen foregår så vidt muligt via leg, men da det også er ret konditionskrævende at køre MTB, så er det også trætte børn, der kommer hjem fra træning!

Påklædning efter vejret! Der vil blive mulighed for køb af klubtøj på sigt. Husk, at tøjet skal være sportstøj eller cykeltøj.

For børnene gælder de samme regler som for de voksne medlemmer, nemlig at man deltager på eget ansvar og at ens egen forsikring skal dække ved uheld.

Der skal bæres hjelm og dette fraviges ikke under nogen omstændigheder!

 

Officekursus.dk giver økonomisk støtte til løbsdeltagelse for 3060 MTB Upcommings, samt til sporarbejdet med MTB sporet i Teglstruphegn. Hos Officekursus.dk kan du blandt mange andre programmer finde et Excel Kursus eller måske finde inspirerende hjælp og Guides til Word, PowerPoint og Excel