Kære Medlem

Ligesom mange andre virksomheder og foreninger, har vi i 3060 MTB også arbejdet med den nye EU forordning vedr. persondata. Læs mere herunder.

 ________________________________________

Persondata forordningen

Persondataforordningen, eller GDPR som den hedder på EU sprog, stiller krav om indsamling og opbevaring af persondata på 3 forskellige niveauer:

 1. Almindelige persondata – som f.eks. navn, adresse og e-mail

 2. Fortrolige persondata – som f.eks. cpr. nummer og betalingsoplysninger

 3. Følsomme persondata – som f.eks. race, etnicitet, straffeattest, politisk orientering og biometriske oplysninger

3060 MTB er dataansvarlige og dermed ansvarlige for at de oplysninger vi har på dig er indsamlet og opbevaret med dit samtykke, dette samtykke sker igennem indgåelse af medlemsaftalen.

Dine persondata opbevares sikkert i vores administrationssystem og vi har procedurer og rutiner på plads for sletning af oplysninger der ikke er relevante og ikke længere anvendes.

Vores administrationssystem vedligeholdes og opdateres jævnligt

 ________________________________________

Hvad ved vi om dig

Som aktivt medlem, har vi oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, fødselsdato og kontingent indbetalinger. Disse oplysninger opbevares digitalt i vores administrationssystem, som kun betroet personale har adgang til. Disse data kan kun tilgås igennem vores administrationssystem og gemmes ikke lokalt på f.eks. harddisk, ligesom de ikke deles med 3. person. Det er alene data som vi har brug for, for at kunne opretholde dit aktive medlemskab og for at kunne indberette medlemstal til kommunen og Central Forenings registret. Ved ophør af medlemskab opbevares dine personoplysninger op til 5 år efter afslutning af et regnskabsår, hvorefter alle oplysninger slettes permanent.

________________________________________

 Hvad skal vi bruge oplysningerne til

 Dit navn og adresse har vi brug, for at kunne identificere og få fat på dig. Din e-mail adresse har vi brug for, for at kunne skrive servicemeddelelser til dig, som denne f.eks. Dit telefonnummer og din e-mail opbevares sikkert hos os og udleveres ikke til 3. mand og vi benytter ikke din e-mail til nogen form for markedsføring.

 Ses i sporet.

 

Peter Mentz

Formand 3060 MTB