Samlet set for alle hold er, at vi hygger med det, vi synes er fedt på MTB. Vi kombinerer på kryds og tværs af de forskellige hold, alle kan lære noget af hinanden og det er det, der styrker sammenholdet i klubben. Mht. tid og afstand bliver det aftalt efter fremmøde, eller nogle gange i tråden på FB-gruppen. Filosofien i klubben er, at vi alle mødes samme sted og tid for af udveksle erfaringer, sladder og lign.

Faste træningsdage
Tirsdag – Gurre kirke kl. 17 – Tekniktræning i ulige uge
Onsdag – Marienlyst slot kl. 17
Torsdag – Gurre kirke kl. 17 – Tekniktræning i lige uge
Søndag – Gurre Kirke kl. 10 + Kvindehold

Hold 1 (turboholdet): Kører meget stærkt og primært på lette spor, ikke for teknisk og med fokus på speed uden alt for mange pauser.

Hold 2: Kører i et godt tempo, spor og lidt teknik med fokus på både fart og læring af sporet og de tekniske ting på sporet. Holder lidt flere pauser og det vigtigste er ikke farten.

Hold 3: Kører i et adstadigt tempo med fokus på hygge og bare komme ud på MTB i sporet, men også på grus og asfalt.

Gummiskoholdet: Her starter alle nybegyndere og navnet kommer af at udstyr og cykel ikke er det mest vigtige, her er der lagt vægt på inklusion og der plejer at være pauser indlagt, is eller kaffe etc. Her kan alle være med uanset form og kunnen.

Hoppeholdet: Her er fokus på sjov og ballade med indlagte ture til alle mulige hop, drop og sorte passager i skovene. Her kræves en del teknik, da mange af nedkørslerne ikke er helt nemme.

Kvindeholdet: Social tur, hvor vi kører på spor og grusstier. Vi træner de forskellige udfordringer vi møder på sporet eller turen fx broer, drop og stejle stigninger. Der er plads til alle niveauer, grin, masser af snak og vidensdeling. Holdet minder om Gummiskoholdet bare kun for kvinder.